Beliggenhet og åpningstider

• 4 stjernerangering
    Good
  • 5 stjernerangering
    Great
Begynn på anmeldelsen din av Rekord Bar.

Overall rating

122
    273
    610
    24.07.2016

Leste om stedet på Yelp, da det er litt begrenset hvor mange steder som har anmeldelser på Yelp i Drammen, tenkte vi, ja, hvorfor ikke stikke innom? Stedet får gode anmeldelser og vi liker øl.

Tidlig kveld lørdag. Det sitter en i baren med en e-sigarett og blåser røyk ut i lokalet. Bartenderen løper bak baren og fyller glass med øl. Spør oss raskt hva vi vil ha. Vi går for en Aass (kan ikke være i Drammen uten å smakt en Aas) og en øl fra To øl. Videre bestiller vi noen flasker på deling og får gode anbefalinger fra en veldig kunnskapsrik herremann bak baren. Han drar fram flaske etter flaske basert på hva vi sier vi liker. Vi ender opp med noen surøl, litt mer lokalt øl fra Aja og er strålende fornøyd med både stedet og kvelden!

Det er nesten verdt å stikke til Drammen bare på grunn av dette stedet! Tommel opp for trivelig lokale og hyggelige folk bak baren. Det eneste minuset med å være glad i spesialøl i Norge er selvfølgelig at det koster skjorta uansett hvor i Norge du befinner deg. Så skal du ha en helaften her anbefaler jeg at du selger unna noe før du tar turen, for det kan fort koste deg skjorta.

Om jeg noensinne befinner meg i Drammen igjen (hvem vet?) så stikker jeg garantert tilbake hit!

• Bilde av Eline D.
    107
    03.05.2015

Hadde denne baren vært i Oslo, sier jeg bare..

Dette er en fantastisk bar! Nydelig retroinnredning, mye laget av kunstneren Christer Karlstad, masse god øl, fantastisk utbud whiskey, bra musikk, shuffle board for de som liker det.
    Gleder meg til neste gang jeg er i Drammen!

• Bilde av Anja S.
    13.01.2016

Trivelig bar/pub med shuffleboard, greit ølutvalg og hyggelig stemning. Kan være fullt i helgene og klientellet er variert, men trivelig.

Koselig sted! Musikken er av og til for høy

• Bilde av Christer T.
    Christer T.
    Nøtterøy
    11.02.2015

Stor og fint innredet bar med retro-preg. Generøst utvalg ølsorter og drinker. Og de har Bulmers. WIN!

2 anmeldelser til som for øyeblikket ikke er anbefalt

Folk kikket også på